Welkom bij cafetaria ploker

Ons monumentale pand ligt gelegen op de markt midden in het hartje van Winterswijk. Waar u heerlijk buiten kunt genieten van een enorm terras. Of u nou een patatje of een heerlijk kop koffie wilt ons team staat altijd voor u klaar. Op woensdag morgen is er een kleine markt waar u uw benodigde boodschappen kunt halen. Vergeet vooral niet de markt op zaterdag, hier komen de meeste toeristen voor en is met ons zegge de leukste markt van Nederland. Na de markt kunt u en uw gezelschap altijd terug voor de lekkerste friet en voor de echte cafetaria liefhebbers mega lekkere hamburgers!


Dit is het rechter pand, waar het oorspronkelijk allemaal begonnen is. Je kunt er nog maar weinig van terug zien wat de originele staat was toen wij het overgenomen hebben, maar geloof me als we zeggen dat de cafetaria de helft kleiner was dan je op de foto kunt terug zien. We zijn enorm trots op het team dat wij deze cafetaria in de afgelopen 24 jaar zo op de markt hebben weten te zetten. Cafetaria Plokker is dan ook uitgegroeid tot een waar fenomeen in Winterswijk


Dit is het linker pand wat zich bevind op de hoek. Veel mensen weten niet van de buitenkant af gezien, dat dit "nieuwe" deel er ook bij hoort. Wij noemen dit het "nieuwe" deel aangezien wij deze cafetaria al 24 jaar met plezier draaien, maar sinds 6 jaar geleden dit bij de cafetaria hebben getrokken. Zo kun je in de winter ook bij ons lekker binnen zitten en in de zomer staat hier verfrissend de airco aan. Ook staan wij altijd paraat als je met een grote groep bent en hebben we ruimte genoeg voor iedereen.