Foodmaster Plokker in Winterswijk:

Je vindt het nergens anders ter wereld dan in ons kikkerlandje: de cafetaria. Een plek waar de frituur centraal staat en waar je frites en snacks zoals kroketten en frikandellen bestelt. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis op werk of waar dan ook. Het is snel en gemakkelijk. 

 

Onze frituurcultuur, een stukje Nederlands trots

De cafetaria is de plek waar we genieten van een snelle, lekkere hap. Het is de cafetaria waar we naar verlangen als we op vakantie zijn geweest of waar we op een vaste dag in de week met het hele gezin bestellen. Het is een begrip, een gewoonte die we al bijna 100 jaar kennen. Een stukje nostalgie, waar we blij van worden.

Wij omarmen deze oer-Hollandse traditie in al zijn eerlijkheid, helderheid, maar vooral ook zijn lekkerheid en kwaliteit. We genieten bij Plokker niet alleen van de klassieke frites en snacks, maar ook van het nieuwe concept met burgers en sneller bestellen.  

 


Een stukje geschiedenis

Foodmaster Plokker gaat al meer dan 20 jaar mee. In 1998 gingen de deuren open in Winterswijk. Sindsdien is Foodmaster Plokker uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en een stukje Winterswijkse cultuur. 

De cafetaria onderscheidt zich niet alleen maar door goede producten. Fastfood of niet, je wilt gewoon iets lekkers eten. Het vernieuwde concept van Foodmaster Plokker maakt het bestellen nog sneller en makkelijker voor de consument.