meer dan alleen friet.....

Geachte gast,

er zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van onze service! Naast de gewone friet met frikandellen die wij serveren is het ook mogelijk om voor bedrijven eten te bestellen. Of heeft u een kinderfeestje en wilt dit graag vieren dat kan natuurlijk ook. Lees verder voor de opties. 


bedrijven

In deze tijd is het heel normaal om als bedrijf de lunch buiten de deur te halen. Ook wij kunnen jullie deze service aanbieden. U kunt gemakkelijk bellen naar onze cafetaria en alvast een bestelling vooruit te bestellen. Zo hoeft u niet te wachten bij binnenkomst, maar u kunt uw bestelling gelijk meenemen. Wilt u toch liever snel en eenvoudig via de app bestellen dat kan uiteraard ook. Download simpel en snel onze app in samenwerking met Foodticket. Kijk in de App Store of Play store voor de app Foodticket - mijn restaurant en zoek op Foodmaster Plokker, voeg het restaurant toe aan "mijn restaurants" en bestel snel en simpel. 

 

Heeft uw bedrijf een vergadering en u wilt daar broodjes bij hebben of iets anders lekker uit de frituur cultuur dat kan ook! We hebben medewerkers rond lopen met ervaring die allerlei broodjes en andere lekkernijen kunnen maken. Heeft uw hier interesse in? Neem gerust contact op met Cafetaria Plokker 0543-516-742 en vraag naar de mogelijkheden. 


kinderfeestje of een andere gelegenheid

Komt u uit de bioscoop met alle schreeuwende kinder en wilt u even ontspannen doordat de kinder lekkere patatjes aan het eten zijn? Dat kan natuurlijk altijd! Dit kan zelfs zonder reservering. Loop gewoon gerust naar binnen en vraag of er plek vrij is. Er is altijd een mogelijkheid om ter plekken een grote tafel klaar te maken. Toch liever zekerheid met een beetje aankleding? Dat is uiteraard ook een optie. Bel gerust naar de Cafetaria toe op het nummer 0543-516-742 en vertel uw wensen en wij gaan kijken of het mogelijk is. 

 

Heeft u een andere aangelegenheid? Dan kunnen wij ook een aparte ruimte voor u klaarmaken. Weg van de drukte en in een goed geventileerde ruimte? Ook wij beschikken over deze mogelijkheden.